Duitse Dag Kentekens € 165,-

Er zijn diverse Duitse kentekens. Een Kraftfahrzeugbrief  is een ‘standaard’ Duits kenteken, vergelijkbaar met een normaal Nederlands, Belgische, Frans ……. kentekens  voor nieuw als voor gebruikt voertuigen . Daarnaast zijn er onder meer ook Kurzzeitkennzeichen met geel zijkant,  Zollkennzeichen met Rood zijkant.

Zoekt u een Duitse Dag Kenteken  voor individuele keuring ,Export of import doeleinden

 

Duitse Dag Kenteken  leveren

Wij kunnen u op zeer korte termijn een Duitse Dag Kenteken leveren voor een Nederlands, Belgisse, Frans,……..auto’s. Indien de Duitse Dag Kenteken voor 16:00 uur wordt besteld, hebben wij deze gegarandeerd binnen 2 tot 4 werkdagen bij ons binnen. Ook grote volumes kunnen wij probleemloos voor u afhandelen, terwijl u er tegelijkertijd toch zeker van kunt zijn dat u correcte kentekens ontvangt met correcte gegevens. Snelheid is niets zonder betrouwbaarheid. Wij leveren u de kentekendocumenten dan ook altijd per aangetekende post of koerier.

 

Export en BPM teruggaaf

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het exporteren van een Nederlands voertuig met een Duitse Dag Kenteken. Allereerst is het zo dat een Duitse Dag Kenteken vrijwel altijd direct wordt geaccepteerd door de verschillende Europese toelatingsautoriteiten. Een Nederlands kenteken wordt daarentegen in diverse landen regelmatig pas na veel vertraging geaccepteerd. Dikwijls wordt een kenteken zelfs geheel geweigerd.De buitenlandse registratie loopt hierdoor veel vertraging op. Indien u bij de Belastingdienst aanspraak wilt maken op BPM teruggaaf bij export, dan loopt de aanvraag hiervan automatisch ook ernstige vertraging op. Als de vertraging langer wordt dan 13 weken, dan kunt u bovendien geen bezwaar meer maken bij de Belastingdienst indien u het niet eens bent met de hoogte van het bedrag dat u terug krijgt.

 

Levertijd

Indien de Duitse Dag Kenteken voor 16:00 uur wordt besteld, hebben wij deze gegarandeerd binnen 2 tot 4 werkdagen bij ons binnen. Uw klant kan snel verder met de registratie van het bij u gekochte voertuig. Voor opdrachten welke na dit tijdstip bij ons binnenkomen, kunnen wij de verwerking in Duitsland op dezelfde dag niet garanderen.

 

Aanleverspecificaties

Voor de aanvraag van een Dag Kenteken  hebben wij van u de volgende documenten nodig:

-Kopie ligitimatie of paspoort.

-Originele Documenten van het voertuig.

-Geldig APK Keuring  (geldige Apk van ten minste 1 week) als de voertuig ouder is als 3jaar.

-Ondertekende Volmacht. (Vollmacht)

-Aankoopfactuur van het voertuig.

 

Genoemde tarieven zijn inclusief  BTW , Wegenbelasting en Verzending.

Contact Formulier

  • Sleep bestanden hierheen of